TeccleanTecclean

Kantoren

Iedereen houdt van een frisse en opgeruimde werkruimte. Medewerkers komen graag werken en klanten komen met plezier binnen.
Een belangrijke taak die je best niet aan eender wie toevertrouwt.

Bij Tecclean kan je terecht voor uw periodieke schoonmaak.
Wij bespreken samen met u uw wensen en noden en houden rekening met meerdere criteria.
Denk aan stof afnemen, vegen, stofzuigen, dweilen, vuilbakken legen,… of elke andere taak dat u verlangt

 
 

Ramen wassen

Door storm, regen en vervuiling worden uw ramen en raamwerk snel vuil en aangetast. Daarom is het erg belangrijk dat uw ramen frequent worden gereinigd.
Wanneer er te lang gewacht worden om te reinigen wordt het alsmaar moeilijker de aantasting te verwijderen.

Zeker voor een showroom of handelsruimte is dit erg belangrijk. U wilt uiteraard dat uw handelspand er aantrekkelijk uitziet.
Wij zorgen niet alleen voor het reinigen van uw ramen, maar ook de raamomlijstingen en vensterdorpels.

Het regelmatig kuisen en reinigen van uw ramen is dus niet alleen belangrijk voor het behouden van de glans maar garandeert ook een langere levensduur van uw dorpels en omlijstingen.

U hebt ook de mogelijkheid de kiezen voor een vast frequentie, zo hoeft u niet zelf bij te houden wanneer het tijd is voor een nieuwe beurt.

 

Showrooms en handelsruimten

Wanneer u een showroom of handelsruimten bezit vindt u het waarschijnlijk super belangrijk dat uw klanten of andere bezoekers in een proper en fris ruikend pand terecht komen.

Onze medewerkers geven glans aan uw handelspand, en dit steeds met de nodige vriendelijkheid voor uw personeel en klanten.

Denk aan showrooms, praktijken, wachtruimtes, refter, sanitaire voorzieningen, enz.

 
 
 

Varia

Hebt u nog andere zaken die gereinigd moeten worden die hier niet vermeld staan, neem gerust met ons contact op. Geen taak is ons te veel.